MhBA: schrijf nu in

19-05-2017

Master of Health Business Administration:
Vorm geven aan de zorg van de toekomst

Er zijn nog enkele plekken beschikbaar in het MBA-programma dat speciaal op de zorgsector is toegesneden en internationaal is geaccrediteerd. Inschrijven is nog mogelijk, het programma start in september.

 

Voor wie verschil wil maken

De gezondheidszorg heeft leiders nodig die richting kunnen geven aan vernieuwing. Daarom is er de Master of Health Business Administration van het Erasmus Centrum voor Zorgbestuur – de enige internationaal geaccrediteerde MBA specifiek voor de zorg- en welzijnssector. Leidinggevenden en professionals met strategische verantwoordelijkheden maken zich state of the art bedrijfskundige theorieën eigen en vergroten hun effectiviteit als leider. Na anderhalf jaar MHBA hebben zij een stevige eigen visie ontwikkeld op de zorg, en kunnen ze die omzetten naar concrete resultaten. Bovendien hebben zij een waardevol netwerk opgebouwd van collega’s en experts.

 

Start: 20 september 2017

 


De graduates van MHBA2014-2016
 

Alumni MHBA 2014-2016

 

prof.dr. Irene Mathijssen, plastisch chirurg/sectorhoofd bij het Erasmus MC

“De MHBA gaf mij een flinke bagage mee om effectiever te managen. Daarnaast is het programma ook een bron van inspiratie: contacten met mede-cursisten en gastdocenten verrijken je perceptie van toekomstige gezondheidszorg enorm.”

 

Drs. Bart Hugen, directeur coöperatief Medisch Specialistisch Bedrijf bij het St. Antonius Ziekenhuis

“De MHBA was voor mij van het begin tot het eind een leerzame ervaring. Niet alleen op het gebied van leiderschap, de bedrijfskundige methoden, strategisch en financieel management, maar vooral ook met betrekking tot de laatste ontwikkelingen en veranderingen binnen de Nederlandse en Europese gezondheidszorg.”   

 

De MHBA is internationaal geaccrediteerd masterprogramma voor hoger leidinggevenden en professionals in de zorg door FIBAA.

 

Inschrijven voor MHBA 2017-2019 is nu mogelijk.


Voor meer informatie of neem contact op met Laura de Bruijn: debruijn@bmg.eur.nl 
Telefoon: 010 – 408 8865. Zij is op maandag, dinsdag en vrijdag aanwezig.

Terug