Jaarverslag 2022


Kennis laten stromen

Na de hoofdbrekens die de coronaperiode ons heeft bezorgd stroomde de creativiteit dit jaar vrijuit. Het leidde tot allerlei ontwikkelingen in onze onderwijsprogramma’s, tot kleine en grote onderzoeken, mooie publicaties en bijeenkomsten. 

Ruimte maken voor het vinden van nieuwe antwoorden is meer dan ooit van belang. Dit vraagt – ondanks alle druk op de zorg – ruimte om de eigen kennis en creativiteit te laten stromen. Hier hebben we vol op ingezet en dat blijven we ook de komende jaren doen.

In 2022 namen we afscheid van Pauline Meurs en organiseerden we eindelijk weer een live studiedag. We zetten vol in op vernieuwing van het onderwijs met meer aandacht voor thema’s als transitiemanagement, samenwerken over grenzen, datascience, diversiteit en inclusie.

Trots zijn we ook op de verschillende onderzoekspublicaties die begin dit jaar verschenen waaronder het boek ‘Topvorm’ en de onderzoeken 'Goed besturen in crisistijd' en 'Bestuurders in beeld'. 

2022 is al met al een spannend jaar geweest, waarin we heel veel hebben ontwikkeld, gemaakt en geleerd. In ons jaarverslag zetten we de belangrijkste zaken op een rij.