Loopbaangesprekken

Een goed loopbaangesprek

Als je hoog in een organisatie werkt, moet je meestal een stap naar buiten maken als je verder wilt. En dat is een stap vol onzekerheden: wat zijn de mogelijkheden en wat is passend? En niet onbelangrijk: wat zijn de risico’s? Want als je al veel verantwoordelijkheden hebt, heb je ook veel te verliezen. Is het toch niet beter te wachten tot zich een kans voordoet binnen de eigen organisatie?

 

Het is in zo’n geval prettig en nuttig om met iemand te kunnen overleggen die inzicht heeft in de loopbanen in de zorgsector en die onafhankelijk en professioneel kan helpen het inzicht in je mogelijkheden te vergroten.

 

Marlies Ott voert al jaren dergelijke gesprekken met bestuurders, divisiedirecteuren, medici met bestuurlijke ambities en young potentials. Zij is bij velen bekend als programmadirecteur van de Top Class. Zij wordt omschreven als een warme persoonlijkheid en inspirator die haar gesprekspartners zonder vooroordelen tegemoet treedt maar informatie nuchter en kritisch weegt. Zij heeft een brede ervaring in het voeren van loopbaangesprekken en is gecertificeerd in het analyseren van testresultaten van persoonlijkheidsprofielen. Indien gewenst organiseert zij feedback vanuit de organisatie door middel van een digitale 360-gradenmethode. Ook verbale en numerieke intelligentietests kunnen worden ingezet om het zelfinzicht te vergroten.

 

Mensen die graag eens willen stilstaan bij hun mogelijkheden en ambities kunnen een beroep op Marlies Ott doen om mee te denken, extra informatie te verzamelen en een aanpak te formuleren. Na een eerste gesprek wordt nagegaan of verdere informatieverzameling wenselijk is. Indien nodig wordt dat in gang gezet en volgt een tweede gesprek om de resultaten te bespreken.

 

Praktische informatie: De gesprekken vinden plaats op de Erasmus Universiteit Rotterdam en zijn uiteraard vertrouwelijk. De onkosten variëren afhankelijk van de tijdsinvestering en extra informatieverzameling. De kosten van één gesprek zijn € 450 exclusief 21% BTW. Testkosten variëren van € 80 tot € 450.

 

Voor meer informatie of het plannen van een gesprek kunt u contact opnemen met Marlies Ott: ott@eshpm.eur.nl