Afscheid Pauline Meurs
 

In het kader van het afscheid van prof. dr. Pauline Meurs organiseerde Erasmus Centrum voor Zorgbestuur met Erasmus School of Health Policy & Management op 1 juli 2022 een symposium, voorgezeten door Kim Putters.

Inspirerende bijdragen werden geleverd door hoogleraar Beleid en Bestuur van de Gezondheidszorg Roland Bal en Erasmus-biograaf Sandra Langereis.


Vervolgens hield Pauline een prachtig afscheidscollege over grenzen. Over besturen als grenswerk, waar niet altijd grenzen (zouden moeten) worden gesteld, over zorg verlenen over grenzen en over de aandacht voor de financiële grenzen aan zorg. En ook over de waarde van het tussenland, en wat daar allemaal te vinden is.

Altvioliste Esther Apituley, accordeonist Rick Cornelissen en Nuevo Nocturna zorgden voor de muzikale omlijsting van de dag.


Jonge meesters, oude leerlingen: nobele wilden in de zorg


Van het liber amicorum Jonge meesters, oude leerlingen: nobele wilden in de zorg, speciaal voor het afscheid van Pauline samengesteld, is een aantal exemplaren beschikbaar gesteld voor belangstellenden.

Aanvragen kan met een mail onder vermelding van naam en adresgegevens. Wij vragen een bijdrage in de verzendkosten van €4,50.