Symposium Building Care

15-09-2017

Donderdag 26 oktober is het symposium Building Care: Intersections of Healthcare and Architecture. Dit symposium brengt wetenschappers, beleidsmakers en architecten samen om te spreken over plaats maken voor zorg. Hoe beïnvloedt de omgeving patiënten en professionals in ziekenhuizen? Wat vertelt de bouw van gebouwen en het creëren van plaatsen over het veranderende landschap van de gezondheidszorg in Nederland?

Gezondheidszorg is niet meer beperkt tot het ziekenhuis, omdat gezondheid in ons dagelijks leven een grote rol speelt. We praten over gezonde omgevingen, groene ruimten en stedelijke groene ontwikkelingen, omdat de gezondheid vandaag minder gaat over 'cure' en meer over 'care'. Dit betekent dat architecten en beleidsmakers steeds meer betrokken worden bij de zorgprocessen. Waar raken deze disciplines elkaar en hoe kunnen ze elkaar versterken?

Op dit symposium gaan architecten, geleerden en beleidsmakers in gesprek over hoe zorg, architectuur en wetenschap elkaar kunnen versterken. Meer over het programma vindt u op de website van Building Care

invitation symposium building Care

Terug