header afbeelding
 
 

‘De Academische Leergang Zorg Management helpt managers en directeuren hun vakmanschap te vergroten. Dit doen we door state of the art kennis van strategisch management te verbinden met actuele vraagstukken van zorgorganisaties. De combinatie van kennis met reflectie op de eigen beïnvloedingsmogelijkheden geeft deelnemers meer inzicht en daarmee ook meer plezier in hun vak.’


Relinde de Koeijer
 

Academische Leergang Zorg Management

De Academische Leergang Zorg Management is gericht op de uitbreiding van kennis en vakmanschap van directeuren, beleidsmakers en managers in de zorg. In de Academische Leergang Zorg Management worden door deskundige inleiders, in zes dagen de volgende onderwerpen met u uitgediept: strategisch management, human resource management, zorglogistieke bedrijfsvoering, risicomanagement, financieel management en tot slot strategie implementatie en patiëntenparticipatie.

 

Doelgroep

Managers, beleidsmakers en bestuurders in de zorg (curatieve en langdurige zorg).

 

Programmaopzet

Het programma bestaat uit een zestal modules, gericht op strategisch management en bestuur. Daarnaast voeren deelnemers individuele opdrachten uit, die het mogelijk maken feedback te krijgen op eigen organisatiebeleid.

 

Praktische informatie

De leergang vindt plaats in Kontact der Kontinenten in Soesterberg.
De deelnamekosten 2022 zijn € 5.850 (inclusief literatuur).

 

Data ALZM 2023

  • Module 1: 10 maart 2023
  • Module 2: 21 april 2023
  • Module 3: 9 juni 2023
  • Module 4: 8 september 2023
  • Module 5: 6 oktober 2023
  • Module 6: 10 november 2023

De studiemodules vangen aan om 9:00 uur en eindigen rond 17:00 uur.
Op vrijdag 8 december 2023 is er een slotbijeenkomst.