Maarten Janssen benoemd tot programmadirecteur MHBA

15-02-2021

Per 1 januari 2021 is dr. Maarten Janssen benoemd tot programmadirecteur MHBA binnen het MHBA-team van Erasmus Centrum voor Zorgbestuur. Maarten was de afgelopen jaren al als programmamanager actief. Met zijn benoeming tot programmadirecteur zijn de taken in het MHBA-team opnieuw op elkaar afgestemd en is de programmaleiding in staat om te werken aan de gewenste doorontwikkeling van de MHBA.

 

Als programmadirecteur MHBA is Maarten integraal verantwoordelijk voor de opleiding. Vanuit deze overzichtsrol zijn de integrale organisatie, ontwikkeling en vernieuwing van de MHBA zijn belangrijkste aandachtsgebieden. Het doel is de opleiding inhoudelijk up-to-date en onderscheidend te houden, passend bij veranderende vraagstukken in de maatschappij en behoeftes in de markt. Maarten blijft ook actief als docent en procesbegeleider in de MHBA.

 

“Ik kijk er erg naar uit om deze nieuwe functie in te vullen, die voor mij een nieuwe fase bij Erasmus Centrum voor Zorgbestuur inluidt. Ik zie veel kansen om mij vanuit deze rol in te blijven zetten voor de MHBA en haar deelnemers. Als team, met Kees Ahaus als academisch directeur, Frank van Gool als programmamanager en Laura de Bruijn als senior programmacoördinator werken we verder aan een succesvolle toekomst van de MHBA”.