header afbeelding
 
 

‘De Academische Leergang Zorg Management helpt managers en directeuren hun vakmanschap te vergroten. Dit doen we door state of the art kennis van strategisch management te verbinden met actuele vraagstukken van zorgorganisaties. De combinatie van kennis met reflectie op de eigen beïnvloedingsmogelijkheden geeft deelnemers meer inzicht en daarmee ook meer plezier in hun vak.’


Lucie Boonekamp
 

Academische Leergang Zorg Management

De Academische Leergang Zorg Management is gericht op de uitbreiding van kennis en vakmanschap van directeuren, beleidsmakers en managers in de zorg. In de Academische Leergang Zorg Management worden door deskundige inleiders, in zes dagen de volgende onderwerpen met u uitgediept: strategisch management, human resource management, zorglogistieke bedrijfsvoering, risicomanagement, financieel management en strategische marketing.

 

Doelgroep

Managers, beleidsmakers en bestuurders in de zorg (curatieve en langdurige zorg).

 

Programmaopzet

Het programma bestaat uit een zestal modules, gericht op strategisch management en bestuur. Daarnaast voeren deelnemers individuele opdrachten uit, die het mogelijk maken feedback te krijgen op eigen organisatiebeleid.

 

Praktische informatie

De leergang vindt plaats op de Erasmus Universiteit Rotterdam, campus Woudestein, Burgemeester Oudlaan 50.
De deelnamekosten 2020 zijn € 4.995 (inclusief literatuur).

 

N.B.: Wegens het bereiken van het maximum aantal deelnemers is aanmelden voor de Academische Leergang Zorg Management 2020 niet meer mogelijk.

 

Data ALZM 2020

Bijeenkomsten:

  • Module 1: 6 maart 2020
  • Module 2: 17 april 2020
  • Module 3: 12 juni 2020
  • Module 4: 11 september 2020
  • Module 5: 9 oktober 2020
  • Module 6: 6 november 2020

De studiemodules vangen aan om 9:30 uur en eindigen rond 17:00 uur. Op vrijdag 11 december 2020 is er een slotbijeenkomst.